16 august 2010

(2) „Deșteaptă-te române”:

după ce și-a dus Ucenicii / Adepții / Discipolii / Fanii până la majorat – Garcea, Leana alias(!) Mugur MIHĂESCU îi scoate din „Vacanța mare” și-i înscrie în partid. Alți 6 milioane de români??? Nuuu; aceiași (vezi mai jos (1)), doar că nu știu cum îi va împărți cu Dan-DIACONESCU-Direct! Și am primul indiciu concret în acest sens: se ignoră reciproc, se subestimează dar doresc așișderea (re)cucerirea poporului(!) – condiții necesare și suficiente pentru a se constitui în partide și rămâne.
V.m. și 3D deocamdată sunt două aripi născute frânte de prostia indusă: nu vor zbura niciodată pentru că au fost setate fără reflexul respectiv. Și pentru că celelalte partide au membri numai pentru (de)cor – acestea care tocmai se înființează, să fie altfel – vor avea membri numai de companie: n clone Garcea + Leana = „Love” în 3D.
Se vor asocia când vor recunoaște că intră perfect în coordonate și rezonează, dacă vor recunoaște; abia atunci sloganul va deveni o propoziție logică de genul „Deșteaptă-te române în Partidul Poporului”. Dar care popor – căci 1/3 va fi plecat deja în exil de deșteptat precoce, 1/3 se va constitui în dizidenți tocmai pentru conservarea poporului iar 1/3 este exact partea despre care fac vorbire, adică clonele setate în 3D de Vacanța mare?
M-am înșelat doar într-o singură privință: eu credeam că „Vacanța mare” va fi asimilată „În puii mei” dar înțeleg că asta-i altă pepinieră! Și alt partid – la vremea lui.
Absolut demențial… - și-apoi să nu-nnebunești - să te salvezi, nu de alta???
Unde sunteți și în ce fază – voi, ceilalți 2/3?

Niciun comentariu: