14 august 2010

(1) rRomânia în 3D :

-->
pe coordonatele morală, social și economie Partidul Poporului va număra 6 milioane de rromâni. A prezis Silviu BRUCAN – mai puțin că se vor constitui într-un partid după 20 de ani
dar este absolut logic: idealul nu este o utopie. După eșecuri nenumărate, induceri în eroare așișderea, depersonalizare – salvarea este necesară
căci acum însăși viața este idealul și dacă ea, salvarea, vine fără doctrină este atipică dar absolut pragmatică, conform curentului:
conștiența de sine este ultimul sentiment stârnit – premergător comei; și-l percepi ca ultimă șansă – căci nu te poți lăsa pe mâna sistemului de reanimare care-i în colaps perpetuu.
Deci sosit aproape mort – aderi iar nu solidarizezi căci la acest level, 21, totul este deja pe cont propriu:
desi se vor constitui în Partidul Poporului toți inșii vor fi solitari; vom ști doar ca-s 6 milioane de ios, dămi, fămi, sămi, nile, iale, făle, dui, dăi… și gata. Ce limbă? Ce principii? Ce doctrină? Ce istorie? Ce intelectuali? Se reprezintă singuri.
Nu mai există nimeni și nimic. Și în acest hău apare duhul blândeții și expiră / inspiri…
Ce analiști? Aceștia au stârnit poporul – la televizor, în direct doar că nu-i reprezentau cum pretindeau; și gândeau pentru popor fără ei – la persoana a 3-a. Dan DIACONESCU le-a dat cuvântul, i-a (re)animat.
Predicatele se aplică în Dan-DIACONESCU-Direct pe coordonatele morală, social și economie. 3D a furat startul? Cui? Doar schimbă registrele – cu unul complementar, pe măsura timpului său: agramați-analfabeți snobi, retardați-alienați emancipați, șovini-extremiști naivi, țigani-interlopi închipuiți; toți ceilalți au evoluat, au prestat – academic, teoretic și practic doar în folosul lor; acum vin (tele)spectatorii (r)evoluției altora, cu cealaltă Românie: rRomânia lor. De unde / de la cine ni se trage?
De la persoana a 3-a, Poporul… Nu mă surprinde! Și va / vor reuși!

„Decât cu-atâtea nevoi – mai bine cu-n car cu boi!” Hm… Ascultă: http://www.youtube.com/watch?v=adTjy-TIW_Q

Niciun comentariu: