30 iunie 2020

2 - 0 !!!

In sfârsit: 
2-0 pt. JURNALISMUL CETATENESC!!! 
Informatia la persoana I - razbate...


˂˂Institutiile media straine, de prestigiu au constientizat importanta si necesitatea acestui domeniu din mass media si au creat o serie de platforme media destinate tocmai oamenilor de genul acesta, de exemplu: iReport (CNN), uReport(Fox News), Your News(BBC), Sharek (Al Jazeera). Mai mult, au aparut platforme independente de grupurile media, cum ar fi: OhMyNews, AllVoices, Cell Journalist, Demotix, Citizen Journalism-YouTube s.a.
Cert este faptul ca Jurnalismul cetatenesc devine o concurenta din ce in ce mai acerba pentru jurnalismul conventional ceea ce nu poate duce decat la o perfectionare sau cel putin la o imbunatatire a calitatii mass media.
De altfel acest tip de jurnalism, facut pe blog-uri, a aparut ca o consecinta a politizarii jurnalismului conventional, se vedea destul de clar disparitia in masa a unor pareri sincere si obiective si atunci aceasta “voce amatoare” s-a vazut obligata sa intervina cu pareri sincere si prezentari ale unor fapte reale, fara nicio presiune politica, economica sau de orice fel.˃˃

 (MĂDĂLINA COCEA, DEP. DE JURNALISM ŞI ŞTIINŢELE COMUNICĂRII)


Vezi AICI pe YT - CONCEPTUL MEU!!! Sau aici :):



Niciun comentariu: